Χειριστικός σύντροφος: 7 σημάδια που δείχνουν ότι προσπαθεί να σας ελέγξει

SHARE:

Οι σχέσεις απαιτούν πολύ επικοινωνία και μερικές φορές θα προτιμούσαμε να κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο αντί να... προσπαθο...


Οι σχέσεις απαιτούν πολύ επικοινωνία και μερικές φορές θα προτιμούσαμε να κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο αντί να...
προσπαθούμε να ανακαλύψουμε μαζί με τον σύντροφο μας τρόπους επίλυσης των προβλημάτων μας. Φυσικά, υπάρχει μια αρκετά ευδιάκριτη διαφορά ανάμεσα στο να θέλουμε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και στο να θέλουμε να ελέγχουμε μανιωδώς τα πάντα.

Αν έχετε παρατηρήσει ότι ο σύντροφός σας καταλήγει περισσότερο να ελέγχει παρά να ενδιαφέρεται για τις απόψεις ή τις ιδέες σας, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι καταστρέφει την σχέσης σας με αυτή την συμπεριφορά. Οι άνθρωποι που είναι χειριστικοί και προσπαθούν τα ελέγξουν την σχέση, δυσκολεύονται να διαχειριστούν κάθε τι που υπάρχει στο μυαλό σας και αυτό είναι που τους ανησυχεί περισσότερο.

Σίγουρα, μπορεί να φαινόταν χαριτωμένο στην αρχή, αλλά τώρα αρχίζει να γίνεται ενοχλητικό και είναι ώρα για μια αλλαγή. Ερευνήστε αυτά τα επτά προειδοποιητικά σημάδια που θα μπορούσαν να υποδεικνύουν ότι έχετε σχέση με ένα χειριστικό άτομο.

1. Δεν παίρνετε μαζί τις αποφάσεις
Αν έχετε παρατηρήσει ότι το άτομο με το οποίο έχετε σχέση είναι το μόνο που παίρνει την πρωτοβουλία ή προτιμά να παίρνει αυτό τις αποφάσεις, τότε αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι έχετε σχέση με ένα χειριστικό άτομο. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, πώς το θέλουν και δεν νοιάζονται πραγματικά για την άποψη οποιουδήποτε άλλου πάνω στο ζήτημα. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι είναι αυτοί που φτιάχνουν συγκεκριμένους κανόνες, τους οποίους θα πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να είστε μαζί τους.

2. Αντιλαμβάνεται τους συμβιβασμούς ως προσβολές
Αν έχετε παρατηρήσει ότι ο σύντροφος σας δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να έρθει σε οποιοδήποτε είδος συμβιβασμού με εσάς, ώστε να κάνει την σχέση πιο εύκολη, τότε αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι είστε με έναν χειριστικό άτομο. Οι συμβιβασμοί σημαίνουν για αυτούς ότι δεν είναι ικανοί να ελέγξουν τα συναισθήματά σας και συνεπώς τους κάνει να νιώθουν σαν να μην είστε ευχαριστημένοι μαζί τους. Αν πραγματικά δεν υπάρχει κανένας τρόπος συμφωνίας ως προς το σε τι τελικά θα ωφελούσε ένας συμβιβασμός και αν παραμένουν απόλυτοι απέναντι στην κατάσταση, τότε ίσως θα ήταν καλό να αναθεωρήσετε εξ ολοκλήρου την σχέση σας.

3. Δεν αντέχει να μένετε μακριά του
Ένα χειριστικό άτομο πρέπει να είναι μαζί με τον/την σύντροφο του πάση θυσία, έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι πράττετε ακριβώς όπως εκείνοι θέλουν, όπως επίσης θέλουν να γνωρίζουν την ακριβή σας τοποθεσία. Αυτό είναι ένα αρκετά σημαντικό προειδοποιητικό σημάδι ότι έχετε σχέση με ένα χειριστικό άτομο. Θα θέλουν να γνωρίζουν οτιδήποτε κάνετε όλο το 24ωρο, με σκοπό να μπορούν να χειρίζονται την ζωή σας για εσάς. Αν ο/η σύντροφος σας δεν μπορεί ούτε καν να σκεφτεί να απομακρυνθεί για μια στιγμή από εσάς, να σας δώσει τον προσωπικό σας χώρο, ή αν δεν δέχεται να σας αφήσει από τα μάτια του για οποιοδήποτε λόγο, τότε πρέπει ίσως να σκεφτείτε να χωρίσετε.

4. Έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες
Τα χειριστικά άτομα έχουν τις πιο μη ρεαλιστικές προσδοκίες από το έτερον τους ήμισυ και μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθείτε σε αυτές, επειδή πολύ απλά είναι παράλογες και υπερβολικές. Αν ο/η σύντροφος σας συνεχώς αναφέρει και απαιτεί τέτοιου είδους παράλογες προσδοκίες για την ζωή σας ή την σχέση σας, τότε μπορεί να πρέπει να σκεφτείτε να τερματίσετε την σχέση μαζί του/της. Η ευτυχία σας είναι πολύ πιο σημαντική από κάθε είδους προσδοκία που οι άλλοι μπορεί να έχουν για εσάς.

5. Ψάχνει τα προσωπικά σας αντικείμενα
Τα χειριστικά άτομα δεν θα ζητήσουν πρόσβαση στο τηλέφωνό σας, στα προσωπικά σας αντικείμενα, σε οτιδήποτε είναι ιερό για εσάς. Θα βρουν μια δικαιολογία για να ψαχουλέψουν. Αν έχετε αντιληφθεί ότι ο σύντροφος σας είναι εντελώς ανίκανος στο να επικοινωνήσει μαζί σας εκτός από το να ψάχνει τα προσωπικά σας αντικείμενα, ώστε να αποκτήσει τις πληροφορίες που θέλει, τότε ίσως θα πρέπει να αφήσετε αυτή την σχέση. Μπορούν να αντιμετωπίσουν εσάς πρώτα πριν αποφασίσουν ότι χρειάζονται να σκάψουν στα πράγματα σας, για να βρουν κάτι που πιθανώς τελικά να βλάψει την σχέση σας.

6. Επιλέγει πάντα αυτός τα ρούχα που θα φορέσετε στις εξόδους σας
Κάποια χειριστικά άτομα δυσκολεύονται πολύ να αφήσουν τους άλλους να ντυθούν μόνοι τους. Αν έχετε παρατηρήσει ότι ο σύντροφος σας επιμένει να διαλέγει αυτός τα ρούχα σας αντί για εσάς, προτιμά να μην έχετε κάποιο λόγο σε αυτή την επιλογή ή σας λέει ότι αυτό που φοράτε είναι άσχημο, τότε αυτό αποτελεί ένα έντονο προειδοποιητικό σημάδι ότι είστε με ένα άτομο εξαιρετικά χειριστικό. Ναι, είναι σημαντικό να ντύνεστε ωραία, αλλά εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίσετε τι σας ταιριάζει και τι όχι. Δεν θα έπρεπε να έχουν κανένα λόγο ως προς το τι νιώθετε εσείς άνετα να φοράτε δημοσίως.

7. Δεν αντέχουν να κάνετε παρέα με άλλα άτομα
Αν έχετε αντιληφθεί ότι ο σύντροφος σας δυσανασχετεί όταν θέλετε να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας και όχι με αυτούς, τότε αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά σημάδια ότι είναι χειριστικός. Το γεγονός και μόνο ότι θέλετε να περνάτε χρόνο και με άλλα άτομα πέρα από αυτούς τους τρελαίνει. Εκλαμβάνουν ως απόρριψη την επιθυμία σας και μόνο να κάνετε παρέα με άλλους, πόσο μάλλον ότι θα μπορούσατε να απολαμβάνετε άλλη παρέα πέρα από την δική του. Αξίζετε να έχετε σχέσεις, οι οποίες να διαχωρίζονται πλήρως από την ερωτική σας ζωή. Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σας και είναι παράλογο να απογοητεύονται από αυτό το γεγονός.

Αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε πότε κάποιος συμπεριφέρεται χειριστικά σε μια σχέση ή αν ο σύντροφος σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Μην τους αφήσετε να κυριεύσουν την ζωή σας, επειδή αυτό ακριβώς είναι που θέλουν να κάνουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

http://enallaktikidrasi.com/

COMMENTS

Όνομα

Γυμναστική,4,Γυναίκα,7,Διάφορα,25,Περίεργα,1,Σινεμά,3,Συμβουλές περιποίησης,9,Ταξίδι,5,Τεχνολογία,16,Υγεία,28,Φαγητό-Ποτό,6,Ψυχαγωγία,1,Ψυχολογία,11,Auto-Moto,19,English Edition-Health,1,English Edition-Psychology,1,English Edition-Sex &Relatioships,1,Famous Men,5,Sex-Σχέσεις,41,Sports,41,Style,10,TV,12,Video,21,
ltr
item
Men's World 24: Χειριστικός σύντροφος: 7 σημάδια που δείχνουν ότι προσπαθεί να σας ελέγξει
Χειριστικός σύντροφος: 7 σημάδια που δείχνουν ότι προσπαθεί να σας ελέγξει
https://2.bp.blogspot.com/-9tmtJ2Q8sIU/WaxJAimgC1I/AAAAAAAAzo8/EQLxecagwmYUgtIioB-9n8tJ99KN3Dz2gCLcBGAs/s640/tromaktiko15507.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-9tmtJ2Q8sIU/WaxJAimgC1I/AAAAAAAAzo8/EQLxecagwmYUgtIioB-9n8tJ99KN3Dz2gCLcBGAs/s72-c/tromaktiko15507.jpg
Men's World 24
http://mensworld24.blogspot.com/2017/09/xeiristikos-syntrofos-7-simadia-pou-deixnoun-oti-prospathei-na-sas-elegkei.html
http://mensworld24.blogspot.com/
http://mensworld24.blogspot.com/
http://mensworld24.blogspot.com/2017/09/xeiristikos-syntrofos-7-simadia-pou-deixnoun-oti-prospathei-na-sas-elegkei.html
true
2321148227386205939
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy